فاطمیه مسیری درجهت اعتلای فرهنگ فاطمی
فرهنگ فاطمی با فاطمیه احیا می شود
این روزهای فصل بهار رنگ و بوی دیگری دارد. کافی است گوش جان به آوای نسیم بهاری بسپاریم، بی شک صدای غربت و مظلومیت شیعه را به وسعتقلب زهرایی مولایمان علی (ع) می شنویم.
علیرضا مالمیر
این روزها ... طبیعت در پوسته ظاهری خود جان تازه ای یافته است اما حال دل شیعه چندان تعریفی ندارد. چرا که در طلیعه بهار هم داغدار غم از دست دادن مادر و هم غمدار پرده نشینی یوسف زهرا (س) است.
این روزها کوچه بنی هاشم؛ رنگ باخته ی بی قراری و بی تابی حسن بن علی (ع) است. این روزها کوچه... چادر خاکی و ضرب سیلی برای حسن یاد آور زخمی کاری بر عمق جانش است. یابن علی ! غصه کوچه را تو از هرکس دیگری بهتر می دانی و هیچ...
دیوارهای کوچه با دستان رنجور فاطمه عجین شده است. نمی دانم تابه حال با خود اندیشیده اید چرا قد خمیدگی در این خانواده موروثی است؟ اینجا زهرای 18ساله کمان غربت شوهر و آنجا در کاروان عاشورا عقیله بنی هاشم هم به تأسی از مادر، کمان مظلومیت برادر را بر دوش می کشند.
به راستی چقدر شیعه به این کمان ها مدیون است!
شیعه چقدر به چادر مادرش مدیون است!
شیعه چقدر به خطبه های زینب و اضطرار شب عاشورایش مدیون است.
کاش یقین می کردیم، بیرق شیعه را همان چادر خاکی زهرا عزت داده است.
مگر می شود شیعه باشیم و زهرایی نباشیم؟! مگر می شود حسینی باشیم و زینبی نباشیم!؟ آن هم درست در زمانه ای که دیگر زهرا و زینب (س) فقط به شیعه تعلق ندارند!
چشمانمان را باز کنیم و وعده خدا را آنجا که فرمود: « سیجعل لهم الرحمن ودا » ببینیم؛ در عصر سلطه ی اجیر شدگان نفس سرکش، بر جهان! انگشت اشاره تمامی زنان آزاده جهان به سمت پرچم زهرا و زینب (س) است.
اما افسوس که ....
این روزها بیشتر از قبل می شنویم دوستان جاهل و دشمنان آگاه شهادت مادرمان را افسانه پنداشته اند. اگر حضرت فاطمه (س) با مرگ طبیعی از دنیا رفته بودند چرا قبرشان مخفی است؟ چرا زیارتگاهی وجود ندارد؟ اگر مرگ ایشان طبیعی بود چه لزومی داشت دفنش شبانه باشد؟
چه می توان گفت جز اینکه درک بدخواهان دین از قدرت معنوی فاطمه و دوستداران او آنقدر هست که برای تحت الشعاع قرار دادن شمس وجودش، شب و روز ندارند و سعی می کنند الگوهای بدلی نفسانی را پرده پوش آسمان وجودش کنند.
آنها برای اینکه سیطره خود را بر جهان گسترش دهند و انسانها را چون بردگان بی چون و چرا در مشت خود نگه دارند ؛ گل بی خار نبی را در خزان باورها و یادها پرپر می کنند و خیمه شب بازان بزک کرده را به جای آن می نشانند تا مبادا دم از فرهنگ فاطمی بزنیم!
ترس و نگرانی آنها از این واقعیت است که ...
نکند یک روزی بگوییم استمرار فرهنگ عاشورا مدیون زینب بوده است! ترسی که دشمنان ما از فرهنگ فاطمی دارند از صدای اذان مأذنه های مساجد شیوخ خلیج فارس نشین بیخ گوشمان ندارند! دلیلش را حضرت روح الله(ره)به دو مصداق بیان فرمود:اسلام ناب و اسلام آمریکایی!
اسلام ناب م ح م د ی مؤلفه ای چون فرهنگ فاطمی و عاشورایی دارد.
فرهنگ فاطمی یعنی محور عمل قراردادن سخنان، رفتار و کردار این بانوی بزرگوار در زندگی فردی و اجتماعی، فرهنگ فاطمی یعنی اینکه به زوایای زندگی سراسر درس حضرت زهرا(س) صرفا به عنوان یک قضیه تاریخی نگاه نکنیم.
یادمان باشد زندگی این بانوی بزرگوار با اساس تشیع پیوند عمیق خورده است. اگر عاشورا اسلام را زنده نگه داشت، فاطمیه تشیع را به عاشورا پیوند می دهد و فصل نخست عاشوراست. در واقع فاطمیه شاهراه کربلاست.
در شهادت حضرت زهرا (س) می گریم و فضایلش را باز می خوانیم تا به جواب یک سؤال برسیم: اگر ما هم صدای "هل من ناصر ینصرنی" فرزندش را می شنیدیم در صحنه کربلا به سوی کدامین لشکر شمشیر می کشیدیم. پس کمی آهسته تر قدم برداریم.
فاطمیه پاک کننده زنگارها بر اندیشه هایی است که در جریان غبارآلود فتنه ی دین ستیزی شاید غبار گرفته باشد. اگر این بخش بسیار مهم از تاریخ اسلام حذف شود، مذهبی صرفا قشری خواهیم داشت و این درست همان راهبرد اسلام آمریکایی است.
یک روز دشمن با زور به اهداف خود می رسید و یک روز هم با زر و اینک نوبت تزویر است. تزویری که دو روی یک سکه است.
سکه ای که بر یک روی آن نقش دین و بر روی دیگرش نقش شیطان حک شده است. زر و زور هیچگاه نتوانستند دشمن را به مقصد برسانند. از این رو هم اکنون متوسل به تزویر یا همان "جنگ نرم" شده اند.
اسلام آمریکایی دقیقا در تعامل با تزویر است. این همان هدف دشمنان دین ما است. آنها از چشمه های ساری و زلال اسلام که در قالب فرهنگ فاطمی و سیاست علوی و نهضت عاشورا و جامعه مهدوی رخ می نمایانند در هراس هستند. زیرا این سه عنصر نه تنها در تقابل همیشگی با نسخه جعلی اسلام امریکایی هستند بلکه باطل کننده نقش ها و نقشه های شوم آن علیه مسلمانانند.
ترسی که دشمن از سیاهی چادر زن مسلمان که بخشی از هویت فرهنگ فاطمی است، دارد به مراتب عمیق تر از هر سلاح هسته ای است. آنها خوب می دانند که عمق راهبرد فلسفه عاشورا وامدار همین سیاهی چادراست.
استمرار این مسیر که منجربه تشکیل حکومت جهانی مصلح آخرالزمانی می شود بسته به تعمیق فرهنگ فاطمی است. این مهم مسئولیت ما را در قبال تاریخ دو چندان می کند. مسئولیتی که شیعه به وسعت تاریخ اسلام برای آن تاوان داده است.
خواهر و برادرم اینک وقت احساس مسئولیت است. برای ثبت نشدن یک تاوان دیگر درتاریخ تا دیر نشده باید وارد میدان شد. این گوی و این میدان...