به گزارش طنین یاس در دورانی که دشمن ناامید از جنگ سخت در تدارک جنگ نرم ، تهاجم فرهنگی و هجمه ای رسانه ای را موذیانه و در کمال خاموشی و تزویر آغاز کرده بود ، مقام معظم رهبری با نهایت هوشیاری، ژرف نگری و با آینده نگری خاص خویش ، راه کار مقابله مؤثر با این تهاجمات نرم و همه جانبه دشمن را "بصیرت"دانسته و توجه همگان را نسبت به این موضوع جلب کردند.
"بصیرت " آگاهی درستی است که لذت جاودانه " حق شناسی" را به انسان می بخشد و به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب « قطب نمایی است که در بیابان عبارآلوده فتنه و گمراهی ها راه و مقصد را می نماید.» تاریخ سیاسی کشور ما نشان می دهد که پیروزی انقلاب اسلامی محصول بصیرت ایرانیان بوده و بدون شک تداوم آن نیز در گرو " بصیرت " اکثیرت قاطع مردم مؤمن و متعهد ایران است . فتنه سال 88 و ششم دی ماه آن سال که عاشورای 88 را رقم زد و چون لکه ننگی بر دامن فتنه گران نشست؛ خود مصداقی درست از بی بصیرتی عده ای فتنه گر و اسلام ستیز بود و حماسه 9 دی حکایتی روشن از بصیرت ملتی مسلمان و ولایت مدار داشت، بصیرتی که نه تنها در آن روز خوش درخشید؛ بلکه چون آفتاب روشنگری در تاریخ سرفراز انقلاب اسلامی ثبت و نکوداشتش بر همگان فرض شد. در آن روز مرد و زن، پیر و جوان، دانشجو و طلبه، کارمند و کاسب در سراسر کشور پهناور ایران به خیابان ریختند و با آرمان های انقلاب تجدید میثاق و اطاعت پذیری خود را از ولایت فقیه بار دیگر اعلام کردند،با استناد بر تصاویر می توان ادعا کرد که بانوان در این حضور آگاهانه و تداوم نتایج آن نقشی مؤثر داشته و دارند .
9 دی تجلی دوباره عاشوراییان در برابر یزیدیان زمان
مصطفی دولت ابادی" کارشناس ارشد اندیشه سیاسی اسلام و مدرس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار طنین یاس " ایمان و باورهای اعتقادی مردم، مدیریبت و رهبری مقام معظم رهبری در مهار فتنه،بصیرت امت ایران و عاشورای حسینی "را چهار عامل زمینه ساز حماسه 9 دی دانست و افزود: مدیریت و نقش مقام معظم رهبری در بصیرت افزایی امت ایران اسلامی را می توان مهم ترین عامل تاثیرگزار در خلق حماسه 9 دی و مهار فتنه برشمرد؛ چرا که معظم له با آشکارسازی ماهیت فتنه، با بهره گیری از راهبرد مقابله نرم و قدرت مردمی نظام، انرژی و ظرفیت جامعه را به جریان انداخته و با مدیریت مردمی و انقلابی، بساط فتنه را جمع کردند.
وی ادامه داد: 9 دی محصول تأثیرات شگرف پیام ها، بیانات و تبیین های مقام معظم رهبری است به طوری که ملت مسلمان ایران را برای آفریدن حماسه پرشکوه و خود جوش برانگیخت . مهندسی کلامی، مهندسی فکری ،مهندسی فرهنگی و مهندسی سیاسی شخص مقام رهبری بود که در طول هشت ماه جریان فتنه و عناصر آن را به 9دی رساند، بطوری که بسیاری از سبزهای محترم – همان گروه 13 میلیونی که به میرحسین موسوی رای داده بودند - 9 دی ماه در مذمت حرمت شکنی عاشورای حسین و اعلام برائت از فتنه گران و حمایت از ولایت فقیه به خیابان ریختند .
این کارشناس ارشد اندیشه سیاسی اسلام؛ حماسه مردمی 9 دی را تجلی شکوه دوباره عاشوراییان در برابر یزیدیان زمان دانست و گفت: همانگونه که حضرت زینب علیه السلام، رسانه عاشورا بودند و حاصل 40 سال فعالیت تبلیغی، فرهنگی و رسانه ای جریان پجیده بی امیه را با خطبه ای تحسین برانگیز در شام خنثی کردند، مردم ما نیز به نوعی دیگر با خلق حماسه 9 دی فتنه های از پیش برنامه ریزی شده کفار و سطله گران را خنثی و بار دیگر عظمت امت اسلام را به رخ جهانیان کشیدند.
در مواجهه با جنگ نرم , داشتن جامعه بصیر ، ملزوم حضور بانوانی با بصیرت است
مصطفی دولت آبادی در ادامه با تأکید بر اینکه دشمن در این برهه از زمان جنگ نرم را گزینه ای قوی بر روی میز جنگ ، علیه ملت ایران قرار داده است در تعریف مؤلفه های جنگ نرم گفت:در جنگ نرم دشمن با اخذ رضایت از گستره قربانیان خود با حمله به نقاط قوت آنها، قلبها و افکارشان را تسخیر کرده و آنها را به سوی مقاصد شوم خود می کشانند و در این میان خانواده به عنوان هسته اولیه تشکیل جامعه، کانون فرهنگ ساز و محل تکامل شخصیت افراد که در دین مبین اسلام احکام شرعی، فقهی و قضایی بسیاری در خصوص آن وضع شده است برای دشمن از اهمیت و استراتژیک بسیاری برخوردار و در رأس حملات قرار دارد.
وی با بیان اینکه در خانواده ایرانی زن به عنوان همسر و مادر، نقش محوری در تربیت افراد خانواده بر عهده دارد و رفتارهای اجتماعی، دیدگاه های سیاسی و نگرش فرهنگی او نوع رفتار همسر و فرزندان را رقم می زند،تأکید کرد: بانوی ایرانی معلم، الگو و الگوساز خانواده و جامعه است اگر بتوانیم باورهای صحیح اسلامی را در او نهادینه کنیم، قطعا خانواده و اجتماع در حوزه فرهنگ اجتماعی، جایگاه بالایی را کسب خواهد کرد.
وی بصیرت زنان جامعه را لازمه داشتن جامعه ای بصیر برشمرد و با بررسی لایه های جنگ نرم در حوزه خانواده به عنوان خط مقدم این تهاجم اظهار داشت؛ دشمن با تیزبینی متوجه اهمیت کارکرد فرهنگی زنان در جامعه شده و بیشترین تسلیحات خود را در قالب برنامه های ماهواره، اینترنت و کتاب متوجه افکار زنان کرده است .
در لایه لایه های جنگ نرم، کانون خانواده در رأس حملات قرار دارد
این مدرس دانشگاه جنگ فرهنگی ،جنگ سیاسی ، جنگ روانی و امنیتی را سه لایه جنگ نرم در حوزه خانواده دانست و افزود :جنگ فرهنگی چهار لایه و راهبرد دارد 1 استحاله ایدوئولوژی که همان سکولار کردن خانواده ها و در بحثی کلان تر جامعه را در نظر دارد 2 _ ترویج اباهی گری : تاکتیک اخلاق گریزی را در نظر دارد 3 تضعیف بنیاد خانواده و فروپاشی آن از درون را هدف گرفته است 4 تغییر سبک زندگی اسلامی به زندگی غربی است که با تاکتیک مدل زندگی خانواده امریکایی وارد عرصه شده است و در سه حوزه تغییر رفتار ، تغییر پوشش و تغییر خوراک وارد عمل شده است .
وی با بیان اینکه مهم ترین تسلیحات دشمن در این عرصه ماهواره و شبکه های ماهوراه ای است یادآور شد، هشت سال پیش 80 درصد شبکه های فارسی زبان موضع سیاسی داشتند و الان 80 درصد در حوزه فرهنگی به صورت عموم و به اخص خانواده وارد کار شده اند و این زنگ خطری برای ماست.
مصطفی دولت آبادی برای لایه دوم یا همان جنگ سیاسی به چهار راهبرد 1 سیاه نمایی وضعیت زنان در ایران و القا ذهنیت دیکتاتوری حاکمیت ایران در حوزه زنان که از طری رسانه ها و محافل روشن فکری خوب پیگیری می شود 2- تقویت جنبش اپوزیسیون و بخصوی استفاده از پتانسیل زنان در حوزه دانشگاه 3- مبدل نمودن مسئله زنان به چالش سیاسی و دیپلماتیک از طریق قطعنامه های ضد حقوق بشر علیه ایران 4-استفاده از پیاده نظام زنان در فرایند براندازی نظام و هیجانات سیاسی ،اشاره کرد .
وی در ادامه سه راهبرد 1-سوژه سازی توسط زنان - ندا آقا سلطان و ترانه موسوی – 2- چهره سازی از زن ایرانی و نشان دادن مدل زنده زن ایرانی با معرفی افرادی مانند شیرین عبادی در عرصه سیاست و الگوهایی فرهنگی چون برخی سینماگران 3-تشکیل و ترویج و توسعه ngo زنان با هدف ایجاد شبکه مبارزاتی زنان، علیه نظام که دو سال قبل از جریان فتنه کلید خورده و بعد از آن به سرعت پیش می رود را از لایه های حوزه روانی و امنیتی جنگ نرم دشمن علیه بانوان دانست .
تقویت باورهای انقلابی و اسلامی امت مسلمان کلید پیروزی در برابر دسیسه های دشمن
این کارشناس ارشد اندیشه سیاسی اسلام با بیان اینکه "باور" در روند تاریخ اسلام نقش محوری داشته است و در تاریخ انقلاب و تاریخ امروز هم نقش محوری ایفا می کند؛ گفت : برای مقابله با جنگ نرم دشمن باید باورهای صحیح و درست را بشناسیم و به بدنه جامعه تزریق کنیم و سرنگ این تزریق می تواند دانشگاه ها و رسانه ها باشند.
در 9 دی ما توانستیم با آگاهی رسانی درست و تقویت "باور مردم " بخصوص در حوزه زنان به عنوان ستون فقرات خانواده ،حماسه ای بی بدیل خلق کنیم، حضور گسترده زنان و مادران جوان با کودکانی که در آغوش داشتند ، مشت های گره کرده مردان و پسران برومند ایران بر دهان سلطه گران بار دیگر تاریخ را در اعلام انزجار از عملکرد یزیدیان زمان در عاشورا و حمایت از ولایت فقیه تکرار کرد تا مشخص شود که یک زن مسلمان در خانواده می تواند، افراد خانواده را و جامعه را حسینی کند و در نقطه مقابل این گروه با بی بصیرتی جامعه ای را به سوی انحطاط بکشاند .
دولت ابادی در پایان با تأکید بر اینکه این وظیفه ما است که باورهای درست را به جامعه زنان انتقال و در وجودشان نهادینه کنیم، اظهار داشت: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری ، دانشجویان "افسران جنگ نرم" هستند؛ می توان گفت :ولی ما فرمان جنگ را صادر و عرصه عملیاتی جنگ را مشخص کرده اند. ما باید بتوانیم در کلاس دانشگاهی که بیشتر کرسی ها را بانوان اخذ کرده اند، باور درست را خوب بشناسیم و خوب بیان کنیم .ادبیات و مهندسی بیان آن باور را طوری تنظیم کنیم که مبتنی بر فطرت انسان و نیاز فطری جامعه باشد تا مخاطب می پذیرد.
گفتگو از منیره غلامی توکلی
------------------------
انتهای پیام