سفارش تبلیغ
صبا ویژن

قلمدون
 
این وبلاگ به کمپین *من عاشق محمد(صلّی الله علیه و آله و سلّم) * هستم، پیوست

مطالبات زنان؛ صرفاً تزئین ویترین تبلیغاتی برخی جریانات/ضرورت بصیرت‌افزایی برای رأی اولی‌ها

قلمدون:

در زمانه ای که دشمنان انقلاب اسلامی، به خود آنقدر جسارت داده تا به مهندسی انتخابات ملی مردم ایران بپردازند و راه های نفوذ خود را در پیکره مدیریتی نظام مقدس جمهوری اسلامی، باز کنند؛ واژه بصیرت آنقدر مفهوم بالایی پیدا می‌کند که بنابر فرمایش مقام معظم رهبری دو اصل «شرکت در انتخابات و درست انتخاب کردن و رأی دادن به نامزدهای اصلح و انقلابی» از مهم‌ترین اصولی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتخابات انقلابی و پر شکوه، نه بزرگ به خواست استکبار

 اینجاست که صرف حضور گسترده مردمی و نشان دادن شأنیت و مقبولیت نظام جمهوری اسلامی تنها کاری نیست که مردم ما باید با تشکیل صفوف پیوسته انتخاباتی آن را به جهانیان نشان دهند؛ بلکه اینکه بصیرت مردمی به چنان بلوغی رسیده است که نمایش اقتدار بر پایه کَمیّت مشارکت مردمی در انتخابات نمی‌تواند به تنهایی مصون کننده این انقلابی مردمی از نفوذ بیگانگان و یا چهره بزک کردگان دلباخته به غرب باشد، چرا که اینکه خطر بزرگی در راه است، خطر نفوذ افکار دشمن پسندانه در کرسی تحت عنوان « صندلی سبز مجلس شورای اسلامی» که غفلت از آن با توجه به بسیج تبلیغاتی، اقتصادی و سیاسی این دست از جریانات به تشکیل مجلسی مرعوب و دلباخته غرب و تغییر بدفرجام مدیریتی در سطح کلان کشور، خواهد انجامید.

در تشکیل یک مجلس مقتدر انقلابی یا یک شکل گرفتن یک مجلس مرعوب غرب، تک تک کاغذهای رأی مؤثر است و این یعنی یک انتخاب اشتباه، تکیه زدن یک فرد اشتباهی بر صندلی مجلس شورای اسلامی یا مهم‌تر از آن کرسی مجلس خبرگان رهبری که بزرگ‌ترین و خطیرترین انتخاب را باید برای سرنوشت ملت ایران برعهده بگیرند.

تقدس در رنگ آبی انگشتان رای دهندگان

انگشتی که به رنگ آبی جوهر آغشته می‌شود، یعنی ادای دِین و مُهری بر انجام فریضه‌ای الهی و ملی که شایسته است در اولین ساعات روز انجام آن و با دقیق‌ترین حالت ممکن صورت گیرد، تا بهترین نتیجه را در بر داشته باشد و حکم امانتی خدمتگزاری به ملت را به خدوم‌ترین افراد بسپارد.

اما برای جامعه اسلامی ما که انتخابات آن در صدر اخبار تمامی خبرگزاری‌های دنیا قرار دارد، حضور بانوان و جوانان بیشترین خوراک خبری را برای کسانی که در اقصی نقاط دنیا به دنبال کشف یا حتی نقد جایگاه و ارزش زن ایرانی و مشارکت جوانان ایرانی به عنوان نسل‌های سوم انقلاب در سرنوشت نظام اسلامی هستند از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

انتخابات و زنان

 50 نماینده زن در نه دوره انتخابات مجلس

حیات انتخاباتی زن ایرانی به سال 1341 بر می‌گردد زمانی که با تصویب لایحه انجمن‌های ایالتی و ولایتی توسط هیئت دولت برای نخستین به زنان اجازه شرکت در انتخابات را یافتند،اما تا قبل از پیروز انقلاب اسلامی زنان کم و بیش در کسوت رأی دهندگان حضور داشتند ولی با پیروزی انقلاب اسلامی این حضور سیاسی به حد اعلی بلوغ رسیده و با نگاه ویژه امام خمینی(ره) به جایگاه زن به نمایندگی زنان در مجلس شورای اسلامی انجامید.

با وجود تلاش بانوان و تأکید بسیاری از نمایندگان مجلس برای افزایش حضور بانوان در خانه ملت، تعداد تعداد کل نمایندگان زن  از دوره اول تا نهم مجلس شورای اسلامی، 78 نفر بوده است و این درحالی است که طی 9 دوره مجلس شورای اسلامی تنها 50 زن توانسته‌اند به پارلمان راه پیدا کنند؛ چراکه 28 نماینده از 78 نماینده زن، به صورت تکراری در مجلس حضور داشته‌اند؛ در این میان 27 نماینده (بدون محاسبه تکرار حضور در دوره‌های مختلف)، از حوزه انتخابیه تهران بوده‌اند.

شاید همین موضوع باعث شده که حضور انتخاباتی زنان چه در پای صندوق‌های رأی و چه به عنوان کاندیدای مجلس مورد اهمیت بیشتر قرار بگیرد و در قالب یک قشر خاص به آن توجه شود، توجهی که باعث به وجود آمدن نوعی حق طلبی و در کنار آن نوعی استفاده ابزاری از مطالبات زنان در تبلیغات کاندیداهای مرد و زن قرار گیرد و اخرین آنها هم نمایش مضحک تغییر چهره مردانه مجلس بود، چیزی که می‌تواند برای برخی به عنوان یک ابزار برای راه یافتن به مقاصد سیاسی و بهره برداری های حزبی اهمیت پیدا کند.

اینکه چرا زنان ایرانی در برگه انتخاباتی خود کمتر به اسامی کاندیداهای زن را نوشته‌اند و حتی در برخی از استان ها تا حال زنی به نمایندگی مجلس انتخاب نشده است، نیاز به آسیب شناسی عملکرد زنان مجلس در دوره مسئولیت خود دارد، که آیا توانسته اند با تمام ظرفیت قانونی خود برای قشر زنان کاری انجام دهند یا نه ؟ آیا توانسته اند با عملکرد خود مقبولیتی برای فرستادن بیشتر زنان داوطلب به مجلس فراهم کنند؟ اما همواره زنان ایرانی در حماسه حضور پرشکوه در انتخابات نقشی فعال و تأثیرگذار داشته اند، نقشی که امسال باید علاوه بر کمیت با کیفیت و بصیرت آن را به بلوغ بالاتری برسانند.

دست کم گرفته شدن، مطالبات زنان توسط برخی جریانات و کاندیداها

فهمیه احمدی نوظهور بانوی 45 ساله‌ای است که در چندین دوره انتخابات شرکت کرده است و به قول خودش، در شناسنامه اش جایی برای زده شدن مهر این دوره انتخابات وجود ندارد، وی در گفت وگو با خبرنگار طنین یاس با اشاره به اینکه تبلیغات قشری در انتخابات بیشتر روی زنان صورت می‌گیرد و بعد مطالبات عمومی مثل اقتصاد و محیط زیست ، گفت: متأسفانه گاهی شاهد برخی از تبلیغاتی هستیم که بیشتر حالت مضحکه قشر بانوان را دارد مثل اینکه ( اگر بروم مجلس حق طلاق را به زنان می دهم یا خرید آرا مردم با یک عدد رژ لب ... )

او با بیان اینکه اهمیت بصیرت برای زنان ایرانی در انتخابات فقط بُعد فردی ندارد، گفت: فرزندان ما مخصوصا فرزندانی که به عنوان رأی اولی شناخته می‌شوند برای رسیدن به بلوغ سیاسی مانند درک درست از احکام دینی و رسیدن به بلوغ مذهبی نیاز به راهنما دارند تا بتوانند انتخاب درستی داشته باشند.

احمدی ادامه داد: من پیش از شروع تبلیغات انتخاباتی سعی کردم فرزندانم را تا جایی که برایم امکان دارد با فضای سیاسی جامعه آشنا کنم و برای این کار علاوه بر اطلاعات خودم ساعاتی را با فرزندانم به دیدن برنامه های سیاسی و انتخاباتی رادیو و تلویزیون مخصوصا اخبار اختصاص دادم.

رای هر رای اولی، اری مجدد به نظام جمهوری اسلامی

امسال  3 میلیون 88 هزار و 300 تفر رأی اولی پای صندوق‌های رأی می‌روند این تعداد آرا می‌تواند سرنوشت مدیریت کلان جامعه را در مجلس شورا اسلامی و مجلس خبرگان رهبری تحت تأثیر بسزایی قرار دهد، این گروه از جوانان که متولدین بین بیست و دوم خردادماه 74 تا هفتم اسفند ماه 76 هستند قطعا نیاز به چهار بصیرت دارند، یک بصیرت برای شرکت در انتخابات، بصیرت در شناخت مطالبات به حق و بصیرت در اولویت بندی مطالبات و در نهایت بصیرت برای شناخت کسی که بتواند مجدانه از مطالبات آنها حمایت و دفاع کند. حال اگر ما فرصت عرضه این بصیرت را در راستای اهداف انقلابی و تشکیل یک مجلس مقتدر انقلابی از دست بدهیم، ضرر بزرگی را بر روند انتخابات افراد اصلح هم طراز انقلاب وارد کرده ایم، اهمیت رأی اولی ها در این است که لوح دانسته های سیاسی آنها چنان پاک است که هر کسی اولین خط را بر آن بکشد نقشه ای را برای رسیدن به آینده ای دلخواه ترسیم کرده است.

اگر حضور گسترده مردم در انتخابات نشان دهنده عزم راسخ مردم در حفظ انقلاب اسلامی است که پدران و برادران و فرزندانشان آن را با خون خود رقم زدند، حضور گسترده و با نشاط جوانان رأی اولی نشان دهند انتقال مفاهیم انقلاب اسلامی و عشق به آرمان های آن بعد از گذشت سی و هفت سال از پیروزی آن است به گونه ای که اگر بنابر فرمایش مقام معظم رهبری « امروز هر برگه رایی که به صندوق‌ها انداخته می‌شود، در حقیقت رأی به نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی است و این برای کشور بسیار باارزش و با اهمیت است.» رأی های اندیشه های تازه نفس به نظام جهوری اسلامی و قانون اساسی است که اندیشه شوم استکبار را بر هم چیده و بغض به گریه نشسته آنها را بار دیگر می شکند.

مطالب مرتبط

مهندسی انتخابات از آن سوی مرزها، عینیت نفوذ در انتخابات است/تشکیل مجلس انقلابی؛ دست رد زدن به سینه دشمن



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 94/12/2 توسط منیره غلامی توکلی

مهندسی انتخابات از آن سوی مرزها مصداق نفوذ است/دست رد زدن به سینه دشمن با تشکیل مجلس انقلابی

هفتم اسفند امسال 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر در کل کشور واجد شرایط برای رأی دادن در انتخابات دهمین مجلس شورای اسلامی و پنجمین مجلس خبرگان رهبری هستند؛ این آمار نسبت به انتخابات ریاست جمهوری که 24 خرداد سال 92 برگزار شد 4.431.842 افزایش داشته است.

در طول 32 دوره برگزاری انتخابات در ایران که 11 مورد آن انتخابات ریاست جمهوری، 9دوره آن انتخابات مجلس شورای اسلامی و 4 دوره آن مجلس خبرگان رهبری و 4 دوره آن شورای‌های اسلامی است، از نظر میزان مشارکت مردمی در انتخابات؛ همه‌پرسی نظام جمهوری اسلامی در 10 و 11 فرودین سال 58 با اکثریت مطلق 98 درصد مردم؛ انتتخابات ریاست جمهوری دهم در 22 خرداد سال 1388با مشارکت 84 درصد مردم؛ انتخابات ریاست جمهوری هفتم در 2 خرداد سال 76 با مشارکت 79درصدی واجدین شرایط، انتخابات خبرگان رهبری اول 19 آذر 1361 با 77 درصد مشارکت مردمی و همه‌پرسی قانون اساسی در 11 و 12 آذر سال 1358با 75 درصد شرکت واجدین شرایط و در نهایت ریاست جمهوری یازدهم در 24 خرداد 1392 با مشارکت 72/70  مردمی، در رأس جدول برگزاری همه‌پرسی‌ها قرار دارند.

امسال نیز با برگزاری انتخابات همزمان یازدهمین مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری، جدول 32 ستونه برگزاری همه‌پرسی در ایران بعد از انقلاب اسلامی به 34 ستون تبدیل می‌شود، البته نه به همین راحتی بلکه در انتخابات امسال شاهد وجود برخی از فراز و نشیب‌های سیاسی و حتی اقتصادی هم هستیم. از حماسه ثبت‌نام داوطلبین مجالس ! تا فشار بیشتر برخی از چهره‌ها برای تأیید صلاحیت شدن، رونمایی از حضور مفسدین اقتصادی در تبلیغات انتخابات و شعارهایی بی نظیری که تا حال شنیده نشده است!

اما در این میان تمرکز دشمن در زیر سؤال بردن انتخابات به جای جلوگیری از برگزاری انتخابات و شرکت مردم، روی دیگر سکه رفتار خصمانه دشمن با نظام جهوری اسلامی است. در این طرح شاهد ‌تخریب چهره شورای نگهبان توسط  آنها، ترک شعار رسانه‌‌‌های بیگانه برای شرکت نکردن مردم در انتخابات و تلاش سازمان یافته و مستقیم برخی از شبکه‌های معاند برای تخریب برخی از چهره‌های وفادار به انقلاب و یا حمایت از برخی دیگر! هستیم.

این موارد عینت یافتن نفوذ در جریان انتخابات است، نفوذی که قطعا یک شبه چون مهمان ناخوانده از ره نرسیده بلکه در زمان‌های مقتضی درها را برای خود باز کرده است، نفوذی که از فردی تا جریانی قطعاً آب حیات، پیش از فتنه 88 خورده است.

وقتی نفوذ با فتنه 88 برای انجام کودتای رنگی، چشم در چشم ملت شد، آنجا بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی به دانشمندان، خواص هشدار دادند و راه چاره را بصیرت افزایی معرفی کردند. بصیرتی که باید در این دوره از انتخابات به خوبی از آن بهره برد.

باید توجه داشت که در انتخابات امسال، بصیرت باید در دو اصل متمرکز شود اول؛ «اصل شرکت در انتخابات» و دوم؛ «درست انتخاب کردن و رأی به نامزدهای اصلح» در به وجود آوردن اصل اول که همان بصیرت داشتن برای  حضور در انتخابات که حفظ اعتبار کشور است، مقام معظم رهبری 19 دی سال جاری در دیدار با مردم قم، فرمودند«همه در انتخابات شرکت کنند، حتی کسانی‌که نظام را قبول ندارند برای حفظ و اعتبار کشور بیایند». این یعنی اهمیت حضور حداکثری که خواب دشمن را در کم رنگ نشان دادن مردم در حمایت از کشور و نظام به کابوس حماسه‌ای دیگر تبدیل می‌کند، حماسه‌ای که اینبار هر رأی مشابه سربازی برای دفاع از امنیت مرزهای سیاسی و مدیریت کلان کشور است.

برای محقق کردن اصل دوم با گوش جان شنیدن سخنان مقام معظم رهبری باید پیش رفت، آنجا چگونگی حضور مؤثر و مفید مردم برای انقلاب را تشریح کردند: « مردم با حضور همه جانبه و آگاهانه و همراه با بصیرت و دانایی در انتخابات، درست عکس خواست دشمن عمل کنند.» باید با انتخاب درست و آگاهانه، خط بطلان بر نقشه‌های شوم دشمن با رمز عکس خواست آنها عمل کشید.

اما آنچه در این حماسه سیاسی مردم که به تعیبر رهبر انقلاب اسلامی « طبیعت آن چون نفس تازه به ملت» است باید مورد توجه قرار گیرد، این است که بدانیم راه چاره در درست انتخاب کردن و ناکام گذاشتن دشمن در گرد و غبار انتخاباتی که به راه انداخته، توجه به لیست‌های احزاب گوناگون و سبقه حامیان آنهاست. چیزی که از آن می‌توان تحت عنوان « منطق لیستی رای دادن» نام برد.

رهبر انقلاب در این زمنیه نه امروز که از سال‌های پیش بدین گونه عمل می‌کردند؛ دو سال پیش ایشان هنگام رأی دادن در چهارمین دوره انتخابات شوراها فرمودند: «من به 31 نفر برای شورای شهر رأی دادم. البتّه بعضی از این حضرات را از نزدیک می شناختم، بعضی را هم نمی شناختم، لکن اعتماد کردم به همین فهرست هایی که پیشنهاد می کنند و می دهند.».

 این اولین باری بود که معظم له، راه درست برای استفاده از تمام حق رأی را، «اعتماد به فهرست» اعلام کردند و امسال نیز در 19 دی ماه در دیدار با مردم قم فرمودند:« البته شناخت کاملِ یکایک نامزدها، واقعاً دشوار است اما می‌توان با دقت در سوابق و مواضعِ کسانی که فهرست‌ها و لیست‌های انتخاباتی را ارائه می‌کنند، درباره‌ی لیست‌ها تصمیم گرفت. اگر پیشنهاد دهندگانِ لیست‌ها، مؤمن و انقلابی هستند و خط امام را واقعاً قبول دارند می‌توان به لیست آنها درباره‌ی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اعتماد کرد اما اگر به انقلاب و دین و استقلال، چندان اهمیتی نمی‌دهند و دلشان دنبال حرف‌های آمریکا و دیگر بیگانگان است، قابل اعتماد نیستند.»

انقلاب برای ماندگاری نیاز به آرامش دارد و این آرامش در پس انتخاب افرادی مورد اعتماد و متکی به نفس است، کسانی که به دنبال به دست آوردن دل آمریکا و اعتماد به بیگانگان است، نه تنها باعث تزلزل آرمان های انقلابی و ماندگاری آنها می شوند بله آرامش را از درون جامعه برده و امنیت را در تمامی ابعاد آن دستخوش ناامنی می‌کنند.

این یک حقیقت است که با ورود افرادی مؤمن، انقلابی و معتقد به خط امام به مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی دو اصل ماندگاری انقلاب و آرامش و سکینه ملت فراهم خواهد شد. زیرا مجلسی که مرعوب بیگانه نباشد؛ مسیر صدور انقلاب اسلامی را هموار می‌سازد و این اصل ماندگاری انقلاب اسلامی در دل و جان صاحبان آن یعنی ملت ایران و دلباختگان آن یعنی مردم مسلمان جهان است، از طرفی دیگر مجلس مقتدر و انقلابی در زمان‌های بحرانی با عزت و قدرت از حقوق به حق مردم دفاع کرده و باعث آرامش در جامعه می‌شود.

در میان واجدین شرایط قطعا حضور اولی‌ها هم فرصت است و هم تهدید، فرصت برای اینکه در بزرگترین آزمون بلوغ سیاسی خود شرکت کرده‌اند و یک رأی آنها می‌تواند مسیر مدیریت کشور را تقویت کند و تهدید است اگر این حضور در مسیر دیگری به تغییر نادرست مدیریت کشور انجامد.

تعداد رای اولی‌ها در هر استان چنان قابل توجه است که اصل هدایت این افراد را نباید نادیده گرفت یا به آن کم توجهی کرد، جوانانی که قطعا پختگی و شناخت یک فرد بزرگسال را ندارند و گاها در عوالم مدرسه و شرکت در آزمون علمی دانشگاه ها بسر می‌برند و یا با تماشای برخی از شبکه‌‌های ماهواره‌ای دچار شبه و بدتر از آن شناخت نادرست از وضعیت سیاسی کشور شده‌اند باید برنامه‌ریزی شده از سوی خانواده، مدارس و رسانه‌های گروهی چون صدا و سیما هدایت و راهنمایی شوند تا فرصت کم نظیر و ظرفیت بالای حضور آنها در راستای اهداف متعالی نظام و تشکیل یک مجلس در خور جمهوری اسلامی، استفاده شود.

ادامه دارد/ ت



نوشته شده در تاریخ شنبه 94/12/1 توسط منیره غلامی توکلی
<      1   2      
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک