قلمدون : روزه داری با شرط رعایت نکات تغذیه ای و جلوگیری از پایین آمدن فشار و قندخون هیچ منافاتی با ورزش کردن ندارد،روزه داری به انجام هرچه بهتر فعالیت های ورزشکاران نیز کمک می کند به طوری که بازیکنان حرفه ای شاغل در لیگ های معتبر فوتبال معتقدند نه تنها نگه داشتن بدن در اوج آمادگی فیزیکی طی ماه رمضان منافاتی با فوتبال مدرن ندارد بلکه روزه داری به یک مسلمان قدرت می دهد نه اینکه او را تضعیف کند.
"ورزش" که همواره برای سلامتی جسم و روح به آن سفارش شده است ، در این ماه جلوه پررنگتری یافته و میتواند نقش خود دراین مهم را بهتروبیشتر ایفا کند. همچنین "ورزش" نه تنها با "روزه" منافاتی ندارد بلکه اگربهصورت صحیح و اصولی انجام شود، باعث آرامش و کاهش استرس ورزشکاران میشود واستقامت فکری و صبر آنان را تقویت میکند.
ورزش در زمان سحر برای ورزشکاران روزه دار را باعث تشنگی و ایجاد ضعف در فرد و هنگام عصر را باعث افت قندخون و در پی آن عامل سرگیجه می شود ؛ از آنجایی که فاصله بین غذا خوردن و ورزش کردن فرصت هضم غذا را پیدا کرده و خون به راحتی در عضلات ورزشکاران جریان می یابد کارشناسان معتقدند زمان مناسب شروع ورزش دو یا سه ساعت بعد از مصرف افطار است.
انجام حرکات نرمشی و کششی، شنا و پیاده روی برای حفظ آماده و نگه داشتن آمادگی عمومی بدن ضروری است.ورزشکاران سایر رشته های ورزشی نیز باید سعی کنند در ماه رمضان تمرینات ورزشی خود را سبک تر انجام دهند زیرا انجام حرکات ورزشی سنگین موجب از دست دادن نمک، آب زیاد و ضعف شدید در آنها می شود.
ادامه مطلب...